fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Lurahammeren i Sandnes



Lurahammeren, trinn 1 står klar til innflytting ved årsskiftet i 2018/2019. Trinn 2 har innflytting i 2019. Beboerne i Lurahammeren får sjøutsikt, variert leilighetsstørrelse, store grønne friarealer, eikeskog som nærmeste nabo og sentral beliggenhet. Her får man utsikt mot fjell, havn, Sandnes Sentrum, Smeaheiå, Lura og Sola. Leilighetene ligger midt i mellom Sandnes Sentrum og Forus. 


I flere av leilighetene får man fleksible romløsninger, I leiligheten på 85 m2 i trinn 1 kan man for eksempel velge mellom 1,2 eller 3 soverom. Første trinn får 6 etasjer, med kun 2-5 leiligheter i hver etasje. Det blir romslig under taket, og store balkonger. Flotte solforhold, nær dagligvarebutikk og buss i umiddelbar nærhet langs Gamleveien. Tog, turområder, treningsfasiliteter, strand og Kvadrat er heller ikke langt unna. Meget sentral beliggenhet og i et etablert nabolag.

Bygg 2 får 5 etasjer med kun 2-4 leiligheter i hver etasje og med samme kvaliteter som trinn 1. Det er lukket parkering og heis rett til døren. I trinn 1 er det 24 leiligheter og i trinn 2 er det 18 leiligheter. 

Det er lyse og lekre leiligheter i størrelsene 45 – 152 m2 med 1-3 soverom. Det er fleksible romløsninger med god takhøyde. 
Det skal bygges fire nye bygg på Lurahammeren, over fire trinn. De nye boligene ligger på tomten som tidligere var Statoils sitt kaianlegg, og en stor del er åpnet for allmennheten. Boligtomten er unik, høyt oppe i et fredelig skogrike, omgitt av grønne friområder. Beboerne får sjøutsikt og kveldssol.

I dag består Lura hovedsakelig av boligområder, og dekker ellers alle behov. På Lura finnes butikker, kjøpesenter, barne- og ungdomsskole, barnehager, bydelshus, idrettsanlegg, treningssentre, badestrand og småbåthavn. Lura er den største bydelen i Sandnes med sine drøye 8600 innbyggere, og bydelen har aner tilbake fra 1800 tallet, men etableringen av bydelen skjøt fart først på 1960 og 70 tallet. Korte veier, 8 minutter fra Sandnes sentrum, 6 minutter fra Forus og 12 minutter fra Stavanger.

BYGGHERRE: Lurahammeren Bolig AS (eid av Veidekke og K2 Bolig)
TOTALENTREPRENØR: Veidekke Entreprenør

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de som har vært engasjert i prosjektet:


 

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies