fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Storfjord Hotel

Storfjord Hotel
I september i fjor stengte Storfjord Hotel på Glomset i Skodje kommune for å utvikle det videre, samtidig som Møre Maskin AS startet med grunnarbeidet til ny- og påbygget. I midten av august i år ble det vakre anlegget gjenåpnet med i alt 23 høykvalitetsrom, utvidet spisesal- og salongkapasitet og ikke minst med eget konferanse- og selskapslokale med plass til ca 50 gjester.

Med storslagen utsikt over Storfjorden og Sunnmørsalpene ligger Storfjord Hotel vakkert plassert i skogkanten. Tradisjonell byggeskikk ivaretatt av blant andre Stokk og Stein AS som har utført tett utvendig bygg med innsatte vinduer, ytterdører og tak. Det resterende tømrerarbeidet er utført av Brødrene Honningdal AS. Prosjektledelsen er ivaretatt av ART Prosjekt AS. Oppmålingsarbeidet er gjort av Longvas Oppmåling AS.

Det storslåtte tømmerhuset er håndlaftet og ser ut som om det alltid har hørt til på Glomset, men hotellet tok imot sine første gjester her i 2007. Det eksklusive hotellet har seks gjesterom i generøs størrelse, hvert av dem innredet med utpreget sans for komfort, håndverk og detalj. Det er HM Elektro AS som har foretatt de elektrotekniske installasjonene. Malingsarbeidet er utført av Martin Uggedal AS.

Storfjord Hotel er bygd for hånd i tradisjonsrik laftet tømmer. Dagens teknologi gir en hjelpende hånd, men originale teknikker er de samme. Tømmeret skaper en unik atmosfære og varme som innbyr til overnatting i tradisjonsrik og luksuriøse omgivelser. Naturstein, flis-, mur- og pussarbeidet er utført av Stave Mur AS.

Hotellet har seks store rom som er individuelt innredet, der alle har flotte bad. Interiørarkitekt har vært Ålesundsfirmaet Rom ASBravida Norge AS i Ålesund har levert og montert sanitær-, sprinkler- og varmeanlegget. Varmepumpe, SD- og ventilasjonsanlegg er levert og montert av VVS Teknikk Møre AS
Noen av rommene har en klassisk himmelseng.

Alle rom har balkong med fantastisk utsikt. Middagen blir servert i hallen med tømmervegger og du kan nyte noe å drikke i en avslappet atmosfære på galleriet, med utsikt over havnen i Glomset, Storfjorden og fjellene. Menyen består av lokale råvarer av ypperste kvalitet. Måltidene er planlagt på forhånd, og har en spesielle behov vil dette tas hensyn til ved bestilling på forhånd.

Hotellet har båter, kajakker og en vannscooter liggende i havna i Glomset. Det er muligheter for fine turer i alle retninger rett utenfor døren, og kjører du noen minutter er alternativene uendelige. Fra hotellet kan du gå i en time til toppen av et av fjellene i Glomset som heter Hautua, der du kan nyte utsikten over bygda, Storfjorden, Skodje og Sunnmørsalpene lenger bak. Det er litt av et syn i sommermånedene når noen av de største cruisebåtene i verden seiler gjennom fjorden med de dramatiske fjellene i bakgrunnen. 

Vi gratulerer Storfjord Gjestehus Eiendom AS med utvidelsen og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i det siste byggetrinnet























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies