lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Sandvika Terrasse i Ottestad, Stange - kun èn ledig bolig igjen

 

Block Watne har i skrivende stund en ledig boenhet i Sandvika Terrasse i Ottestad i Stange kommune – noen minutter fra Hamar sentrum.

Den er en av de fire siste store familieboligene som bygges i Sandvika Terrasse. Som alle de øvrige boligene på feltet har også rekkehusene gjennomtenkte planløsninger som gir en herlig utnyttelse av plassen samt en god romfølelse. De tre soverommene og et romslig bad er lagt til andre etasje, og gir boligen en praktisk, funksjonell oppdeling. Det er likevel plass til en hel del kos i andre etasje også, med fin loftstue som også har utgang til en solrik uteplass.


Den boenheten som ikke er solgt er på 137 kvadratmeter (BRA), og har en prislapp på noe over fire millioner kroner. Rekkehuset med tre soverom har et moderne og funksjonalistisk uttrykk. Dette gjenspeiles også innvendig med rene flater, glatt listverk, og i kjøkken- og baderomsinnredning. 1.etasje består av èntre, kjøkken med spiseplass, møbleringsvennlig stue med peisovn, romslig bad og utgang til markterrasse. 2.etasje inneholder som nevnt tre soverom, romslig bad og loftstue med utgang til balkong.

Trivsel og miljø
Når nå snart hele prosjektet er ferdig, vil prosjektet til Block Watne bestå av totalt ca 70 boliger i området, sier prosjektleder Tor Erik Bjørnstad.  Husene er oppført som trehusbebyggelse i to etasjer rundt et tun med beplantning og sittegrupper. Bygningene er basert på et moderne og funksjonalistisk uttrykk som danner føringer for trivsel og miljø. De nye leilighetene passer like bra for unge under etablering som for barnefamilier eller for dem som ønsker å finne seg en mer lettstelt bolig.

Sandvika ligger i Ottestad med kort og trygg vei til butikker, skoler, barnehager og utallige muligheter for en aktiv fritid i naturskjønne omgivelser. Vikasenteret og Atlungstad golfbane ligger i gangavstand og Mjøsa med båtliv og bademuligheter hører til nærområdet. Det er heller ikke langt til populære Ottestadstien – en vakker tursti som går gjennom gårder og skoger i store deler av Ottestad.

Ytterligere informasjon om prosjektet og den ledige leiligheten får du ved å ta kontakt med salgskonsulent Thomas Jahr på telefon 922 51 854.


 



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies