fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Strandvegen Panorama i Ringsaker



Strandvegen Panorama ligger ved Mjøskanten ca 2 km sør for Brumunddal. Prosjektet består av i alt 46 leiligheter. Tiltakshaver er Brumunddal Eiendom AS.


30 leiligheter er beliggende i en sammenhengende blokk over tre etasjer. Romslige leiligheter med to og tre soverom med sydvendte balkonger mot Mjøsa. Det er i skrivende stund noen få leiligheter som ikke er solgt.

I tillegg er det prosjektert 16 leiligheter fordelt på to lavblokker som skal ligge i front av blokken. Disse har også balkong og uteplass med flott utsikt over Mjøsa og vil ha to soverom. Samtlige leiligheter har parkeringsplass og sportsbod under blokken. Blokk B og C vil ha byggestart i oktober, med salgsstart etter sommerferien.

Leilighetene ligger i et nytt boligområde som er vendt mot Mjøsa med solforhold fra morgen til kveld. Det er kort vei til togstasjon og området har forlokkende turmuligheter langs Mjøsa, inn på skogveger og langs Mjøsa igjen – helt til Hamar om du vil. Det er ca 15 minutters biltur til Hamar og ca 45 minutter til Lillehammer og Gjøvik. Nord for Strandvegen Panorama planlegges Mjøsparken i regi av Ringsaker kommune.

Boligfeltet har en kombinasjon av eneboliger, enebolig i rekke og leiligheter i lavblokk. I tilknytning til boligområdet blir det opparbeidet strand og småbåthavn.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies