torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Liabø skole

Liabø barne- og ungdomsskole

Da bestemmelsen om å bygge den nye barne- og ungdomsskolen på Liabø ble det samtidig bestemt å legge ned samtlige eksisterende skoler i Halsa kommune. Skolen ligger ved Halsahallen og kan om ønskelig utvides med en svømmehall.

Hovedentreprisen er ivaretatt av Vibo AS, som også innbefatter tømrerarbeidet. Det inkluderer blant annet en kompleks limtrekonstruksjon som har bydd på interessante utfordringer. Taket på skolen er på totalt 2500 kvm, og i et godt samarbeid med Kvatro AS er 1600 kvm med takelementer blitt produsert og montert på byggeplassen. Taktekking og radonmembran er utført av Protan Tak AS.

Prosjekt- og byggeledelse er det On arkitekter og ingeniører AS som har stått for. Alle tekniske fag er prosjektert av Norconsult AS sin avdeling i Kristiansund. Byggeperioden har pågått over 16 måneder fra Opsal og Fjelnset AS startet med grunnarbeidet.

Det nye undervisningsbygget er på 2880 kvm i to etasjer med avdeling for administrasjon, teori, forming, naturfag, skolekjøkken fra Bjørn Nilssen Storkjøkken, bibliotek, samt et stort amfi. Liabø barne- og ungdomsskole er inndelt trinnvis med ungdomstrinnet lengst øst, mellomtrinnet i midten og småtrinnet nærmest bygda i vest.

Fram til høstferien blir 1.-4. klassetrinn værende på Blekken skole. 5.-10. trinn startet skoleåret på Halsa barne- og ungdomsskole og blir der til høstferien i uke 40 før også de flytter over til nybygget på Liabø. Ved oppstarten etter høstferien vil 175 elever få sin undervisning ved Liabø barne- og ungdomsskole der sprinkler-, varme- og sanitæranlegget er levert og montert av Kjells VVS AS. Gulvlegging og malerarbeidet er utført av Tørset Malerservice AS.

De elektrotekniske installasjonene er utført av West Elektro AS, mens smedarbeidet er ivaretatt av A. Kvam AS. Byggevarene er levert av Bygger`n Orkdal.

Vi gratulerer Halsa kommune med nybygget.

Klikk på modulene under og få mer informasjon om de bedriftene som har vært engasjert i prosjektet: 






























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies