tirsdag, mars 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye leiligheter i Steinkjer


Det er Grande Entreprenør som har totalentreprisen på de moderne og nye leilighetene på Guldbergaunet i Steinkjer som er innflytningsklare i mai. Utbygger er Arma Eiendom AS.

Det tredje byggetrinnet  består av en todelt blokkbebyggelse med totalt 22 leiligheter fra 75 – 102 kvadratmeter. Dette er siste fase av utbyggingen på den tidligere Vegvesen-tomta.

Totalt oppføres det 13 stk. 3-romsleiligheter med to soverom, fire 4-romsleiligheter og fem 2-romsleiligheter hvorav fire med egen hybelleilighet for utleie. Det er parkeringsplasser for alle boenhetene under den ene av de to blokkene. Prosjektet er organisert som et borettslag.

Blokkene på Guldbergaunet er de mest sentrumsnære på markedet i dag. Steinkjer sentrum ligger ca 1 km unna og har gang/sykkelsti forbindelse. Like ved blokkene ligger det også to dagligvarebutikker. Ungdoms- og videregående skole på Guldbergaunet ligger bare et steinkast unna. Likeledes er det kort veg ned til Guldbergaunet stadion, Campus flerbrukshall og friidrettsarena.

Vi gratulerer Arma Eiendom AS med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de involverte i prosjektet:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies