fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Eiktrapp bygger nytt!



I mai ferdigstiller totalentreprenør Ronny Tennfjord AS den nye fabrikken til Eiktrapp AS på Vadset industriområde i Tennfjord.

Bygget til 20 millioner er på 1600 kvadratmeter og er godt synlig like ved hovedveien. Det vil inneholde trappefabrikk, kontorer og showrom over to etasjer. Samtidig med nybygget har Eiktrapp også investert i nytt lakkanlegg. Alt ligger nå til rette for at bedriften får en mer strømlinjeformet og effektiv produksjon når nybygget tas i bruk.

I fjor ble Eiktrapp AS medlem av Trapperingen, som har medlemsbedrifter over hele landet. Eiktrapp betjener markedet i Møre og Romsdal samt Sogn og Fjordane nord for Sognefjorden.

Eiktrapp startet opp i Vestrefjord i 1986, under navnet Vestrefjorden Trevare. 11 år senere flyttet bedriften til Fiksdal og åpnet opp for produksjon av både trapper, vinduer og dører. I 1999 ble tilbudet spisset og produksjonen fokuserte kun på trapper. De påfølgende årene har Eiktrapp vokst jevnt og trutt. Fra å være en liten tomannsbedrift som tegnet og produserte manuelt, er nå Eiktrapp en moderne bedrift med 11 ansatte. Produksjonen har gått fra håndtegning til en effektiv produksjonslinje med CNC-maskiner.

Vi gratulerer Eiktrapp med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies