fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Boligblokker i Dueveien, Frogner sentrum, Sørum




Byggetrinn en av to byggetrinn i Dueveien i Sørum Kommune på Romerike er ferdig, og overlevering er 15. november.


Første byggetrinn består av to boligblokker og totalt ca. 6300 kvadratmeter. Blokkene er på seks etasjer og til sammen 56 leiligheter. På bakkeplan er det næringslokale i et av byggene og parkeringsplasser i det andre bygget. Innflyttingen vil foregå frem til jul.

Leilighetenes størrelse er forskjellige, de minste rundt 40 kvadratmeter, den største 140 kvadratmeter, men de fleste er 60 og 80 kvadratmeter. Totalt er det planlagt 118 leiligheter i prosjektet som heter FROGNER SENTRUM.

Totalt blir det fire boligblokker når alt er ferdig. Tomta er på 5 400 kvadratmeter.

Boligblokkene er bygget etter TEK 10 og består av tegl og paneler. Byggingen av trinn en startet sommeren 2016. Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme. Leilighetene er arealeffektive og funksjonelle boliger. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til boligetasjene. I tillegg er det store grønne takterrasser og oppgradert utomhusanlegg. Leilighetene har energiklasse B.

Leilighetene har balkonger, og ligger solrikt til. Balkongene ligger vestvendt eller sydvendt. På badene er det kremfargede fliser. Det er 2,5 meter takhøyde og i leilighetene er det hvitlasert eikeparkett. I underetasjen er det også sportsboder. Det er flere butikklokaler og serveringssteder med felles torg mot eksisterende bebyggelse. 

Leilighetene har store vinduer og gode planløsninger med åpne stue – og kjøkkenløsninger, som er med og skaper åpne og luftige rom. Det leveres kjøkkenløsninger av god kvalitet, kjøkkenmodellen har hvite fronter med håndtak i stål. Kjøkkenet leveres med hvitevarer. Det leveres 3-stavs eikeparkett hvitlasert matt. På badet er alt sanitærutstyr i hvitt, med heldekkende servant med underskap. Det er keramiske fliser i fargen sand/krem med matt overflate.

Det er 2-4 roms leiligheter med god standard. Arkitekt for prosjektet er de anerkjente boligarkitektene HRTB. 

I næringsdelen er det 4 til 10 enheter. 
Det er korte avstander til butikker, lege, fysioterapeut og apotek. Prosjektet Frogner Sentrum i Sørum Kommune ligger omtrent 12 minutter med tog fra Lillestrøm, 25 minutter fra Oslo S. I tillegg ligger prosjektet sentralt i forhold til barne og ungdomsskole, idrettsanlegg og enkel påkjøring til E6, midt i mellom Oslo og Gardermoen.

Området har et godt kollektivtilbud med knutepunkt for buss og tog i Frogner Sentrum.
Prosjektet ligger i landlige omgivelser midt imellom Gardermoen og Oslo.

Byggetrinn to er planlagt ferdig til sommeren 2019!

UTBYGGER: ØIE Eiendomsutvikling AS
TOTALENTREPRENØR: Asker Entreprenør AS

Vi gratulerer utbygger med boligprosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


 





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies