onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye Vågsøy ungdomsskole



D
et er Skanska som har totalentreprisen på byggingen av nye Vågsøy ungdomsskole. Bygget er gjennomført som en design and build der Skanska i samarbeid med arkitekter og underentreprenører står for alt inkludert konsept/design.

Riving og byggestart var i februar 2016. Fundament og betong i slutten av april. Elementmontasjen fra midten av august og tett bygg i september. Tomten er forholdsvis bratt noe som resulterte i at man måtte ta ekstra hensyn til fremkommelighet og rekkefølge på arbeider.

Størrelsen på bruttoarel skole er på 4.226 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. Hele tomten er på ca 18.000 kvadratmeter, men bare 12.000 kvadratmeter er utbygd. Det har blitt bygget til sammen ni klasserom, tre for hvert trinn. I tillegg er det bygget klasserom for naturfag, musikk, tekstil og kunst- og håndverk, samt et skolekjøkken. Det har også blitt bygd en kantine og et bibliotek.

Det er også bygd en kulturskole som er integrert i hovedbygget og en flerbrukshall der den gamle gymsalen står.
Det er videre 16 godkjente nærmiljøtiltak på skoleområdet som er utviklet sammen med elevene som et eget elevprosjekt og som har gjort at store deler av uteområdet er blitt til et gigantisk nærmiljøanlegg finansiert med tippemidler og omfordeling av midler knyttet til uteområdet.

Nye Vågsøy ungdomsskole er dimensjonert for ca 260 elever og 30 lærere når den står ferdig i desember.

Vi gratulerer Vågsøy kommune med ny ungdomsskole og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies