fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



ElementPartner på Åndalsnes bygger ny fabrikk



Det er investert 120 millioner kroner i Norges mest moderne og automatiserte betongelementfabrikk. Den nye fabrikken til ElementPartner på Øran Vest på Åndalsnes skal være ferdig til drift 9. desember i år. Fabrikken ligger helt ut mot kaikanten på industriområdet, i dokka der det på 1970-tallet ble produsert oljeplattformer i stål og betong.


Den nye elementfabrikken er på 7.500 kvadratmeter. ElementPartner produserer alle typer slakkarmerte betongelementer til industri, bolig, kai, landbruk og samferdel. Bedriften tilbyr totalløsninger som inkluderer prosjektering, transport og montering.

ElementPartner hadde navnet Rauma Element helt frem til 2003 da bedriften ble solgt til dagens eiere. Med den nye fabrikken går bedriften inn i en ny tid. I dag er det 70 ansatte ved ElementPartner som omsatte for 84 millioner i fjor, og der årets omsetning vil komme på ca 130 millioner. Med etableringen av ny fabrikk har bedriften behov for flere ansatte innen produksjon, montering, salg og marked.

I en overgangsperiode vil det være produksjon i både den nye og gamle fabrikken. Det har vært teglproduksjon der den gamle fabrikken ligger helt tilbake til 1812, og siden 1970 har det vært produksjon av betongelementer der.

Vi gratulerer ElementPartner med ny fabrikk og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:


 





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies