torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Sjøgarden Panorama i Eidsvåg i Nesset kommune



N
år Sjøgarden Panorama er ferdig utbygd vil feltet inneholde ca 30 boligenheter fordelt på 7-8 bygg. Så langt er 10 boenheter ferdigstilt fordelt på to bygg. Henholdsvis en seksmannsbolig og en firemannsbolig. I samme felt er det også solgt en enebolig som er innflytningsklar nå i juli.

På senhøsten ferdigstilles en ny seksmannsbolig. Her er fire boenheter solgt i skrivende stund. De to ledige leilighetene er på henholdsvis 70 og 78 kvadratmeter. Den minste med et soverom – den største med to. Prisen er henholdsvis kr. 2.094.000 og 2.412.000.

Leilighetene er lettstelte og holder en moderne og god standard. Det er oppvarming ved grunnvannsvarmepumpe, og med vannbåren varme i alle gulv. Leilighetene er levert med balansert ventilasjon, og avtrekk fra kjøkken og bad. Det er eikeparkett på alle oppholdsrom. Bad/vaskerom har flis på vegger og gulv, og er utstyrt med vegghengt WC, dusjhjørne, vask i hvit porselen og hvit baderomsinnredning.

Stuen har utgang til sørvendt balkong i impregnert trevirke og i sokkelleilighetene er det impregnert treplatt. Det følger også med en sportsbod til hver leilighet.

Både de nåværende og de kommende boligene blir liggende fint til i sørhelling med flott utsikt i et sentrumsnært boligområde med kort veg til Eidsvåg sentrum. For å komme opp til boligfeltet fra Riksveg 62 kjører man opp Kommuneveg 62 like vest for kommunesenteret i Eidsvåg.
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies