lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Stjernesenteret på Frøya utvider



U
tvær AS er byggherre og eierselskap når Stjernesenteret på Frøya utvider kjøpesenteret. Første utbyggingsfase av tilbygget har en grunnflate på 550 m» og derav ca. 100 M2 med kulvert/teknisk rom.

Stjernesenteret består fra før av 17 butikker, fordelt over tre etasjer. Stjernesenteret er et populært senter på Frøya, og har både vinmonopol, bank, dagligvarebutikk, sportsbutikk og godt utvalg i andre bransjer.

Dette er første byggetrinn i et tredelt prosjekt, og utbyggingen kommer fortløpende. Og med denne utbyggingen betyr det blant annet at Frøya får apotek, da det er gjort avtale med en apotekkjede. Det forhandles også med en del andre butikker og bl.a. vil Hårfagre Frisører og Go’biten flytte inn i tilbygget sammen med nevnte apotek. Samtidig vil Cafe Sjøstjerna utvide, og få et større kjøkken.

I neste byggetrinn skal det bygges 22 leiligheter og parkeringskjeller, og i byggetrinn tre er det planlagt ytterligere 11 leiligheter.

Det har vært en del forarbeid, da utbyggingen bl.a. vil endre trafikkmønsteret. Men etter søknadsrunder og planlegging gikk ting i orden. Alt dette har man tilrettelagt og fått godkjent. Utvær AS kjøpte bl.a. ca. 600 m2 der det før var vei, av kommunen.

I mai 2017 skal tilbygget være ferdig, og kommunens innbyggere kan se frem til et kjøpesenter med enda større utvalg av butikker og servicebedrifter.

Byggherre er Utvær AS
Totalentreprenør er Stjern Entreprenører AS

Vi gratulerer byggherre med utvidelsen av Stjernesenteret og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies