fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Eirawater kan tidoble tappekapasiteten



D
et er for tiden hektisk byggeaktivitet hos vannprodusenten Eirawater AS i Eresfjord. Produksjonslokalene og hele produksjonsanlegget skal fornyes. I løpet av sommeren er en fullautomatisert produksjonslinje for drikkevann på plass, der det siste av teknologi i produksjonslinja blir brukt.

Den store satsingen kommer som et resultat av at nye investorer har gått inn i selskapet og tilført mer kapital. Den største aksjonæren nå er Norwegian Water AS med 77 prosent av aksjene, som er eid av det Saudi-Arabiske selskapet First Star. I første omgang vil tappekapasiteten firdobles, men kapasiteten er en ti-dobling av drikkevanntapping sammenlignet med det gamle anlegget.

Det er stort sett lokale entreprenører som står for ombyggingen og moderniseringen av fabrikkanlegget i Eresfjord, som ble etablert i 2007 og som i dag har fem ansatte.

Eira naturlig mineralvann på flaske med markedets laveste mineralinnhold tappes fra Eira-kilden. Selve kilden ligger dypt nede i en ti tusen år gammel morene av gneis. Disse unike forholdene skaper et perfekt, naturlig vannfilter.

Gneis er vår hardeste bergart og avsetter lite mineraler til vannet, som oppleves som mykt og lett å drikke. Mange av de mest anerkjente kokkene i Norge serverer Eira til vin og god mat i sine restauranter. Eira har også fått flere designpriser for flaske og logo.

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:













 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies