fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Bjørkehagen Atrium, Kaupanger



B
jørkehagen Atrium ligger midt i sentrum av Kaupanger, med en solrik beliggenhet og et variert og idyllisk uteområde, med vårstemning hele året. Bjørkehagen Atrium har nemlig glasstak over et romslig fellesområde med trivelige møteplasser. Første etasje av bygget inneholder den nye Coop Extra-butikken. Leilighetene har fire ulike størrelser, og fem ulike planløsninger med to eller tre soverom.

De største leilighetene er på 103 og 100 kvadratmeter med tre soverom. Leilighetene på 73 og 71 kvadratmeter har to soverom. Det romslige inngangspartiet har både trapp og heis til leilighetene. Alle de 22 leilighetene er på et plan. Like utenfor stuen er det privat terrasse med overbygg. Det har vært stor interesse for boligene, og i skrivende stund er 18 av de 22 leilighetene solgt. Leilighetene er innflyttningsklare i juni.

Til dette prosjektet er det brukt produksjonseffektive metoder og produkt som er kostnadseffektive, miljøvennlige og kortreiste. Elementene er produsert bare 300 meter fra byggeplassen – og mer kortreist enn det er det vanskelig å bli!

Kaupanger er å regne som en slags drabantby til Sogndal, og det finnes ikke leilighetsbygg som Bjørkehagen Atrium fra før av. Dette er lettstelte boenheter og et godt alternativ for de som ikke lenger ønsker å bo i eneboliger eller de som skal inn på boligmarkedet for første gang. De fire leilighetene som ennå ikke er solgt er alle på 100 kvm BRA og koster fra kr. 3.890.000 – 3.990.000.

Det er solide lokale selskap som står bak prosjektet. Selskapet bak Bjørkehagen Atrium er eid av Nordbohus Sogn Eigedom AS, Jatak Kaupanger Eigedom AS og Sør Investeringar AS.

Vi takker tiltakshaverne for oppdraget og gratulerer med prosjektet!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies