lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Nesset får endelig sin storstue



E
tter mange års utsettelser og uvisshet rundt grunnforholdene startet byggearbeidene på Nessethallen i Eidsvåg våren 2016. Ti måneder senere står storstuen ferdig.

Planleggingen av flerbrukshallen har gått i langdrag, ikke minst fordi grunnforholdene var usikre og NVE stilte krav om avbøtende tiltak mot Eidsvågelva. Nybygget har blitt stående flytende på grunnen. Grunnmurene er tre og en halv meter brede, og skal forhindre at det skjer setninger i bygget.

Hallen blir på 1.750 kvadratmeter. Arealet tilsvarer mer enn to håndballbaner av internasjonale mål. I tillegg kommer garderober og servicebygg. Det er Backe Nordvest AS (tidligere Lønnheim Entreprenør) som har hatt totalentreprisen på prosjektet.

Mange ildsjeler har stått på i årevis for å få bygget hallen. Når nå hallen endelig står der vil det bety mye for at kommunen skal kunne bygge videre på kulturlivet de har. Spesielt idretten har saknet en hall. Når nå hallen kan tas i bruk har Nesset kommune plutselig fått en storstue de kan bruke til alt fra musikkstevner, idrettarrangement, utstillinger og til ulike andre arrangement.

Vi gratulerer Nesset kommune med Nessethallen og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies