fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Spennende boligkkonsept i Averøy



I
 disse dager ferdigstiller Nordbohus Averøy seks av de totalt ti eneboligene i første byggetrinn på Stensvikhøgda i Averøy. Alle seks boligene er solgt.

Det er boligkonseptet Villa Lilla som benyttes på dette boligfeltet. Totalt skal det bygges 25 boenheter fordelt på tre byggetrinn. Boligene er lyse og luftige med tre soverom samt garasje mellom byggene. Det er på alle måter lagt til rette for høy trivsel og best mulig utsikt i boligene med en flott og moderne design.

Stensvikhøgda er et helt nytt boligfelt med solrik og barnevennlig beliggenhet. Her er det gangavstand til barne- og ungdomsskole, butikksenter, idrettshall, kunstgressbane, svømmehall og kulturskole. Det er gangvei fra boligfeltet. Beliggenheten er sentral med kun et par minutters kjøring til Averøy sentrum, og et kvarters kjøring til Kristiansund.

Hver bolig er på to etasjer med et samlet areal på 139 kvadratmeter inklusiv garasje og utvendig bod på 23 kvadratmeter. 1.etasje inneholder tre soverom, bad, gang og teknisk rom. 2.etasje består av stue, kjøkken, bod og takterrasse. Prisen på boligene er overkommelig – kr. 2.380.000,-.

Vi gratulerer de nye boligeierne og tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies