torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye boliger i Holmamyrane i Balestrand



N
ye boliger i Holmamyrane i Balestrand med panoramautsikt til Sognefjorden


De fleste av boligene som NBH Sogn Eigedom as har oppført på Holmamyrane, sentralt i Balestrand, er nå innflytningsklare. Det er Nordbohus Sogn as som har hatt  ansvaret for bygginga de tre bygga i Tun 1.

Prosjektet består av tre bygg fordelt på 12 lyse og lettstelte boenheter med egen carport. 10 av de 12 leilighetene er nå solgt. Av de to boenhetene som er ledige er en av typen Sogn 1  og en av typen Sogn 2, som har henholdsvis et og to soverom. Den tredje type boenhet i prosjektet er av typen Sogn 3 med tre soverom, men her er alle boenhetene solgt.

Den ene boligen, Sogn 1 som i skrivende stund ikke er solgt, er på 63 kvadratmeter (BRA) og har en prislapp på kr. 1.800.000 kroner. Den andre leiligheten, Sogn 2,  har et areal på 82 kvadratmeter. Her er prisen 2.300.000 kroner. Disse gunstige prisene vil bli justerte ved årsskiftet.

Tun 1 er det første av tre byggetrinn som NBH Sogn Eigedom as disponerer på Holmamyrane. Tunet har et hyggelig fellesområde med lekeplass. I dette utbyggingstrinnet følger det også med bruksrett til en nausttomt ved fjorden. Boenhetene kan også kjøpes som fritidsbolig.

Utbyggingen skjer i takt med salget. Det er planlagt tre byggetrinn med til sammen ca 30-40 boenheter.
Beliggenheten er det ikke noe å klage på. Har du lyst på en tur til fjells er det bare å gå ut døra og fortsette oppover lia langs de mange turstiene i området. Fra boligfeltet er det ca 200 meter til handlegata i Balestrand sentrum. Skolen som ligger ca en kilometer unna har en godt utbygd gangveg.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies