torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Kringstad Terrrasse i Molde



D
et er Byggspesialisten A.Hammerø som oppfører de 12 arkitekttegnede leilighetene 3 km vest for sentrum av Molde. Leilighetene er fordelt på to hus, som gjennom form og materialvalg er vakkert og tidløst tilpasset landskapet rundt seg.

Beliggenheten er helt unik, her får alle leilighetene fri utsikt til fjord og fjell, og sjøkanten og rekreasjonsområdet Kringstadbukta er nærmeste nabo. Samtidig er det heller ikke langt til turløypene i Moldemarka eller Molde sentrum. Området tilhører skolekretsene Kvam barneskole og Bekkevoll ungdomsskole.

De 12 leilighetene er fra 87 til 130 kvadratmeter. I tillegg til bruksarealet kommer carport, sportsbod og terrasse. Prisen på de 12 leilighetene var fra kr. 3.300.000 til 4.700 00. Alle leilighetene er for øvrig solgt.

Bygget er fundamentert på fjell. Primært bæresystem består av betongvegger i plan 1, betong dekkelement i etasjeskiller på stål, hovedbæring og bærende yttervegger i stål/tre med selvbærende tak i trekonstruksjon. Ytterveggene er utført i isolert bindingsverk i en kombinasjon av dekkbeiset trekledning og Puss/steinkledning. Terrassedekkene består av royal impregnert material fra Møre royal. På plan 1 og 3 er terrassene å betrakte som ”påhengt” konstruksjon i stål/treverk.

Vi gratulerer tiltakshaver med de nye leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies