fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Fosnavåg Terrasse



F
osnavåg Terrasse er et moderne leilighetskompleks med høy standard midt i sentrumskjernen av Fosnavåg i Herøy kommune.

Prosjektet består av totalt 13 leiligheter fordelt på fire etasjer. Det er alt fra 3-roms leiligheter på mellom 50-70 kvadratmeter, til mer romslige 3- og 4-roms leiligheter fra 70 til godt over 100 kvadratmeter. Prisene varier fra kr. 2.496.000 til kr. 3.800.000. Leilighetene er innflytningsklar i november. I skrivende stund er sju av leilighetene solgt.


Parkeringsanlegget ligger i underetasjen der det også er tilhørende boder med heis opp til etasjene.
Alle leilighetene har en god og tidløs standard og leveres nøkkelferdig. Innvendig er det malte vegger og himling, eikeparkett i oppholdsrommene og flislagte baderom. På stue, kjøkken, gang, soverom og baderom er det montert led spotter i nedfelt himling.

Fosnavåg Terrasse har en perfekt beliggenhet for de som ønsker å bo sentralt, med alt man har behov for like ved. Samtidig finner man den store, flotte byparken rett utenfor døren hvis det er ønske om litt mer grønlige omgivelser.

Fosnavåg sentrum er stadig i utvikling, og i 2014 kunne byen stolt åpne det nye Thon Hotellet med blant annet restaurant, konsertsal og kinosal. I fjor åpnet det populære Sunnmørsbadet sine dører. Et nyåpnet treningssenter er også å finne i samme bygg.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies