onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt kjøpesenter på Nordfjordeid



oktober ferdigstilles det nye kjøpesenteret på Nordfjordeid. Det er Åsen & Øvrelid AS som har totalentreprisen på utvidelsen av Moengården som nå får navnet Amfi Nordfjord.

Det eksisterende senteret var på ca 5.000 kvadratmeter, mens den nye delen er på litt over 6.000 kvadratmeter. Når nå disse to delene er bygd sammen og danner Amfi Nordfjord, blir senteret det største kjøpesenteret i Nordfjord.

30 butikker
Planene om å utvide senteret startet i 2013, og et større område ble utfylt i sjøen og klargjort for senterutvidelse slik at arealet nå blir på i overkant av 11.000 kvadratmeter. Senterledelsen regner med en årlig omsetning på ca 300 millioner kroner. 

Antall butikker øker fra 17 til 30 butikker. Av nye butikker som flytter inn nevnes Cubus, Vitus apotek, Dressmann, Vita og Coop Extra. Utvidelsen vil også føre med seg 40-50 nye hel- og deltidsarbeidsplasser i kommunen og regionen. Amfi Drift AS har ansvar for ca 80 kjøpesenter rundt om i landet og senteret på Nordfjordeid er en del av disse.

Teamtek
Arbeidet ved det nye kjøpesenteret er for det meste utført av bedrifter fra Nordfjord og Sunnfjord. Elektro, VVS og Inneklima er det Teamtek som har tatt seg av. Teamtek består av 150 fagfolk med ekspertise innen elektro, energi, vvs, ventilasjon,kulde og byggautomasjon og er et samarbeid mellom GK Inneklima AS, Skår VVS AS og elektrofirmaene Eid Elektro AS, HAFS Elektro & Rør AS og Førde Elektro & Rør AS. Det er de tre førstnevnte som har vært engasjert i Amfi Nordfjord. Samarbeidet er unikt i Sogn og Fjordane og trolig også i landet for øvrig. Teamtek har også stått for prosjektering og montering av de tekniske anleggene.

Volda Maskin har utført grunnarbeidet på prosjektet. Rådgivende ingeniører har vært Ivest Consult AS, Riksheim Consulting og Norconsult. Taktekkingen er besørget av Skårhaug Taktekk AS, mens malingsarbeidet, flis og legging av gulvbelegg er utført av Øvrebø Fargehandel AS.

Vi gratulerer Amfi Drift AS med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies