onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Ørskog brannstasjon


 

Nye Ørskog Brannstasjon på Sjøholt i Ørskog overleveres til byggherre Ørskog kommune nå i høst. Grindvik Bygg AS har totalentreprisen på utbyggingen. Nybygget med et grunnareal på 500 kvadratmeter ligger sentralt øst for Ørskog Sjukeheim.

Det samlede arealet på den nye brannstasjonen er på ca 600 kvadratmeter over to etasjer. Hovedetasjen består av en vognhall med plass til fire biler. I bygget er det blant annet garderober, beredskapsrom og trim/debrifingsrom for brannpersonellet. 

Den nye brannstasjonen vil være optimal for sitt bruk, og vil gi gode arbeidsvilkår for de som er tilknyttet stasjonen. Det er blant annet installert et topp moderne luftbehandlingsanlegg. Stasjonen er bygd slik at det går an å bygge til en ekstra seksjon om det skulle bli aktuelt. 

Brannstasjonen som har en kostnadsramme på ca 15 millioner kroner har også vaskeplass ute, oljeavskiller, i tillegg til vann, avløp og gulvvarmeanlegg.

Bygget har nødstrømsaggregat for forsyning ved strømbrudd.

Ørskog brannvesen består av 16 deltidsansatte, hvorav fire utrykningsledere og seks røykdykkere. Ørskog kommune er tilknyttet Møre og Romsdal 110 sentral KF, som har base ved Ålesund Brannstasjon.


Vi gratulerer Ørskog kommune med ny brannstasjon og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:



 


























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies