fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye leiligheter i Kristiansund med unik arkitektur



L
ars Gutormsensgate 30 i Kristiansund ble oppført i 1929. Det er den karakteristiske arkitekturen som gjør at bygget på folkemunne blir kalt for Strykjernet. Utbygger KBBL ferdigstiller i høst seks leiligheter i bygget, og har vært bevisst på å bevare særpreget, og har valgt å videreføre navnet i det som nå blir Strykjernet Borettslag.

De seks leilighetene varierer i størrelse og prisklasse. Leilighetene har en flott havutsikt – og i de øverste etasjene vil utsikten bli spektakulær. Med utsikt over havnebassenget og gangavstand til alle sentrums fasiliteter, er det her mulighet til å sikre seg en av de to ledige leilighetene. Felles for alle leilighetene er at de blir moderne med praktiske planløsninger og god standard.

Inneholder
Det nye borettslaget har to 2-roms leiligheter i 1.etasje. Den ene på 41 kvadratmeter og den andre på 51 kvadratmeter. I 2.etasje er det to 3-roms leiligheter. Den ene på 50 kvadratmeter og den andre på 59 kvadratmeter. I 3.etasje av bygget er det en 4-roms leilighetnpå 113 kvadratmeter og i 4.etasje en 4-roms leilighet på 104 kvadratmeter. Alle leilighetene har balkong med rekkverk i glass.

Adkomst
Når du kjører Langveien inn mot Kristiansund sentrum – og har passert Vanndamman, tar du til venstre inn Dr. Werringsgate. Du passerer da Allanengen barneskole, før du tar til venstre inn Lars Guttormsensgate. Strykjernet borettslag får du da på høyre hånd.

Vi gratulerer KBBL med de nye leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies