torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Åtte nye leiligheter i sentrum av Eide



D
et er Eide Byggservice AS som er tiltakshaver på de åtte nye selveierleilighetene på Solbakken, i sentrum av Eide på Nordmøre.

Leilighetene er fra 93-100 kvadratmeter og det er i skrivende stund kun en leiligheter som ikke er solgt. Den er 100 kvadratmeter. Prisen på den er 3.110.000.

Hver leilighet er over et plan med underliggende garasjekjeller med boder. Leilighetene, der de første nå flytter inn i august, har fått en praktisk og åpen løsning med store vindusflater mot sør.

Leilighetene har ulike planløsninger men er like i begge etasjer. Her får man tre soverom, bod/vaskerom, bad og toalett, stue med åpen kjøkkenløsning. Utvendig gjesteparkeringsplasser samt egen parkeringsplass i kjeller.
Adkomst til leilighetene er fra nordsiden via en overbygd svalegang. Det er også adkomst fra garasjekjeller enten via trapp eller heis. Fra stuen er det utgang til sørvendt terrasse som er overbygd.

Leilighetene leveres nøkkelferdige med parkett på alle rom utenom bad og vaskerom, som leveres med våtromsbelegg. Vegger og tak er levert med fargebehandlede malte plater. Kjøkken innredningen har takhøye skap og integrert komfyr med platetopp.

Vi gratulerer de nye boligeierne og takker utbygger for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies